صفر تا صد راه اندازی رستوران از دیدگاه نگین دما گسترش
برای شروع به فعالیت جدی در هر کسب و کاری شما باید با اصول آن آشنایی داشته باشید و در مورد نحوه ی اجرایی نمودن و پیشرفت دادن آن کسب و کار اطلاعات لازم را کسب کنید.
همانطور که بارها و بارها در سایر مقالات سایت گروه مشاوران برتر ذکر شده است؛ نداشتن آگاهی در این زمینه موجب هدر رفتن زمان و سرمایه شما خواهد شد و حتی در مواردی ممکن است باعث شود که به طور کامل با شکست مواجه شوید.
در این مقاله برخی از اصول اساسی که برای راه اندازی رستوران لازم است مد نظر قرار گیرند، بیان شده اند که امید است مورد توجه و رضایت شما مخاطب محترم قرار گیرد.
صفر تا صد راه اندازی رستوران از دیدگاه نگین دما گسترش
اکثر افرادی که می خواهند در یک زمینه ی خاص فعالیتشان را آغاز کنند، به دلیل اینکه صرفا این نوع طرز فکر را دارند که باید سریعا به سود برسند، شکست می خورند و دلیل این شکست نادیده گرفتن پارامتر ها و مراحلی است که برای موفقیت یک بیزینس باید قدم به قدم و مرحله به مرحله با صبر و حوصله و دقت انجام شوند.
هدف تنها راه اندازی رستوران نخواهد بود بلکه شاید تمایل داشته باشید که به یک برند خاص تبدیل شوید. اگر شما بخواهید در کار رستوران داری موفق شده و تبدیل به یک برند شناخته شده و ممتاز بشوید، باید کارها و اصولی را در زمان راه اندازی کسب و کارتان رعایت کنید. در ادامه به تعدادی از این موارد اشاره خواهیم کرد:
۱٫اختصاص دادن وقت و حوصله ی کافی برای کسب و کار رستوران
برای رسیدن به هر هدفی لازم است که چند پارامتر را در نظر بگیرید که یکی از آن ها صرف زمان و وقت به اندازه ی کافی و لازم می باشد. اگر شما بر روی یک کار تمرکز کرده و در طول روز زمان کافی را به این کار اختصاص بدهید، در واقع توانسته اید بخش بزرگی از راه موفقیت را طی کنید.
اکثر افراد دوست دارند که با کار نکردن و وقت نگذاشتن برای هدفی به موفقیت برسند در حالی که این افراد از اصول موفقیت بی خبر هستند؛ بنابراین اگر می خواهید به یک رستوران برند تبدیل شده و محبوب بشوید، باید حوصله ی کافی داشته باشید و برای کارتان وقت و زمان صرف کنید.
۲٫هدف اصلی و فرعی خود را مشخص نمایید.
افراد زیادی وجود دارند که نمی دانند در کسب و کارشان دقیقا به دنبال چه چیزی هستند و ممکن است تلاش بسیار زیادی در این راه انجام بدهند ولی هیچ وقت به نتیجه ای مد نظرشان نرسیده باشند، علت این موضوع تعیین نکردن هدف واضحی برای کسب و کار می باشد.
شما باید ابتدا مشخص کنید که پس از راه اندازی رستوران به چیزی می خواهید دست پیدا کنید و برای رسیدن به این هدف چه مقدار زمان، سرمایه، انرژی و تلاش احتیاج است؛ در واقع برای اینکه شما به نتیجه ی قابل قبولی برسید، نیاز است که برای آن وقت و زمان در نظر بگیرید؛
برای مثال تعیین کنید که پس از گذشتن یک ماه می خواهم به سود چند میلیونی برسم و سپس برای رسیدن به این سود برنامه ریزی دقیقی انجام بدهید. نداشتن هدف در هر کسب و کاری می تواند به این معنی باشد که شما به آن بیزینس به اندازی لازم علاقه ای ندارید و حتی باعث شود که پس از مدتی فعالیت از آن کار دست بکشید.